<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://dc.ads.linkedin.com/collect/?pid=565748&amp;fmt=gif">

Gratis hjelp til å navigere i krisepakkejungelen

Skrevet av Andrea Misje Renså 27.03.20 13:10

Regjeringen har introdusert flere ulike tiltakspakker for næringslivet for å avhjelpe utfordringene som koronaepidemien har skapt. Det kan være vanskelig å holde oversikt over disse og hvilke tiltak og hjelpeordninger som kan være aktuelt for din bedrift.

| Les også: Last ned gratis kalkulator for å beregne hvor mye kontantstøtte din bedrift kan motta!

Vårt mål er å være din beste støttespiller. Vi får mange henvendelser nå og vet at mange av de som har det tøffest også jobber dag og natt for å tilpasse seg ny situasjon. Vi i Value har derfor etablert et eget telefonnummer (tlf. 400 02 944) hvor våre kunder kan få bistand og hjelp fra våre rådgivere med å orientere seg om ordningene. Telefonen er betjent 08 - 20, alle dager, også i helgen. Det er gratis å ringe.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Skjermbilde 2020-03-27 kl. 13.07.51

Bård Hansen, grunder og partner i Value Group, leder teamet som svarer på telefonene. Hansen forteller at mange trenger hjelp for å holde orden på endringene i frister og regelverk. “Regnskapsfører sitter med viktig kompetanse for å hjelpe næringslivet gjennom krisen. Value kan bidra med å gi tips til hvilke ordninger som er aktuelle for den enkelte bedrift, og hvilke dokumentasjon selskapet må ha klar får å kunne kvalifisere for ordningen” forteller Hansen.

|Les også: Lån gjennom den statlige garantiordningen for bedrifter

Andre relaterte saker fra vår blogg:

Andrea Misje Renså

Skrevet av Andrea Misje Renså

Andrea er HR-konsulent og styresekretær i Value Group. Hun holder til i Bergen, og utgjør for tiden hele avdelingen der. Andrea har en bachelor i Arbeids- og organisasjonspsykologi fra Universitetet i Bergen, med fordypning i arbeidsrett, rekruttering og personalledelse. Hun er ansvarlig for organiseringen av rekruttering og bistår alle våre kontorer med dette.